Onze passie, inspiratie

Als kind voelde ik me ondeelbaar met de natuur rondom mij. Mijn moeder stond voor macrobiotiek, yoga, natuurgeneeskunde, denken vanuit een holistisch perspectief… Respect voor wat de aarde ons schenkt, zorg besteden aan de energiewaarde van ons voedsel, variatie, vorm, kleurenrijkdom, dankbaar voor wat het seizoen ons gaf.
Mijn vader stond voor verwondering, ontdekken, creëren met vorm en kleur, herwaarderen/hergebruiken van unieke natuurlijke materialen, het leven vieren, dans en muziek! Dit is natuurlijk een subjectieve, idealiserende inkleuring van kinderlijke herinneringen. Maar toch zo mooi…

Ik hou van beeldhouwen met natuurlijke materialen, van het liefdevol bereiden van gerechten met zuivere producten, die het lichaam juist voeden en verzorgen.

Mijn inspiratie haal ik uit reizen in het zuiden: de verse, eenvoudige, eerlijke en authentieke keuken met lokale producten, kortom ongecompliceerde, pure gerechten.

Kookkunst vat alle zintuigen samen: voelen, proeven, zien en ruiken en horen.
Het zintuigelijke beleven als focus op het hier en nu…